Hall of Gods

Spelmaskinen Hall of Gods bjuder på spännande nordisk mytologi. Glöm de vanligt förekommande grekiska gudarna ett tag och bekanta dig med våra egna asagudar Tor, Oden och Freja. Här bjuds det generöst på gratissnurr och det finns hela tre stycken olika jackpottar. Hall of Gods blir lite extra roligt att spela i och med alla specialfunktioner som expanderande wild, multiplicerade vinster och bonusspel. Följ med på plundringståg med vikingarna du också. Kanske är gudarna med dig idag så att du lyckas kamma hem den växande jackpotten som kan bli riktigt stor emellanåt. 2012 nådde jackpotten rekord med hela 67 miljoner kronor i potten.

Hall of Gods - vikingarnas slotspel

Hall of Gods olika funktioner

I Slotspelet Hall of Gods spelar du över fem hjul och 20 insatslinjer. Det är lätt att lära sig spela och du kan därför hänga med i det spännande äventyret från början. Med alla free spins som delas ut ökar vinstchanserna rejält och du kommer ännu ett steg närmare den stora jackpotten. Scattersymbolen visar sig i form av en korp och med tre korpar får du 10 stycken gratissnurr, fyra korpar ger 15 gratissnurr och lyckas du få fem stycken får du hela 20 free spins. Gratissnurren aktiverar även multiplikatorn som gör att alla vinster under gratissnurren multipliceras med tre.

Alla vinstsymboler i Hall of Gods har anknytning till vikingarna och nordisk mytologi. Du finner olika fornnordiska motiv som vapen, skattgömmor, smycken och verktyg förutom asagudarna. Dessa symboler ger också många trevliga vinster men vi vet att de flesta håller utkik efter spelets scatter, wild och bonus. Spelets wild är en midgårdsorm och har du tur kan den expandera och fylla hela hjulet vilket gör att dina vinstchanser ökar markant. Alla symboler är snyggt illustrerade om om du kan din historia kommer du att känna igen dem. Spelet har en relativt hög RTP (return to player) på 95,5 % som gör att spelet är mycket omtyckt.

Konststycket att kamma hem en jackpot

Som tidigare sagt ståtar Hall of Gods med hela tre stycken jackpot. När du har lyckats komma till bonusspelet med hjälp av tre stycken Tors hammare – som är bonussymbolen – på en aktiv vinstlinje får du en ny spelskärm framför dig. Här ska du krossa dessa sköldar med hjälp av Tors hammare. Bakom varje sköld döljer sig antingen en summa eller en jackpotsymbol. Det behövs tre stycken jackpotsymboler för att vinna en jackpot och det finns tre olika och dessa är mini, midi och den progressiva som heter mega jackpot. Den progressiva växer sakta men säkert eftersom en liten del av spelarnas insatser alltid går till denna.

Spelutvecklaren Net entertainment har i Hall of Gods lyckats skapa en spelautomat som har blivit känd för sina härliga jackpottar. Många som jagar storvinsten satsar gärna en del i denna spelmaskin. Ett tips är att hålla ögonen på hur mycket den progressiva jackpotten har växt sig till. Det blir ju alltid lite extra spännande och dramatiskt att spela om den ligger på några miljoner. Kanske är asagudarna lite extra snälla mot dig, vem vet? Med blixt och dunder kanske Tor svänger med sin hammare och det blir du som kammar hem storkovan.

Spela när du är på språng

Är du en av dem som alltid är på språng och aldrig har tid till underhållning? Då passar det utmärkt att spela Hall of Gods på mobilen, men från din vanliga webläsare eftersom mobilversionen i skrivande stund ännu inte har lanserats. Detta är ett ypperligt tillfälle att utnyttja dötid mellan möten, på resan till jobbet eller när du väntar på bussen. Att dra några spins på Hall of Gods tar inte lång tid och det ger dig lite underhållning och spänning i en annars jäktig och kanske lite tråkig vardag. Satsa lite, mycket eller provspela gratis, det finns ett alternativ för alla plånböcker. Man ska spela för att det är kul.