Mega Fortune

Mega Fortune ger dig möjligheten

Drömmer du om ett liv i lyx ombord på en lyxyacht där du kan koppla av med konjak och cigarr? I slotspelet Mega Fortune kan allt detta bli ditt, för här presenteras ett spel där alla symboler vittnar om lyx och flärd. Spelutvecklaren NetEnt, som är känd för att skapa och designa de absolut bästa spelen online, har här lyckats få fram ett spel som innehåller det mesta som tillfredsställer både erfarna spelare och nybörjare. I Mega Fortune bjuds du på gratissnurr, bonusspel och åtråvärda jackpottar, som inte är mindre än tre till antalet. Kasta dig in i miljonärernas värld du också!

Mega fortune och dess symboler

Slotspelet Mega Fortune spelas på fem hjul, fyra insatsnivåer och 25 vinstlinjer. Spelplanen utgörs av olika symboler som är vardagsmat för miljonärer. Här hittar du gedigna herringar i guld med stora ädelstenar, buntar med dollarsedlar, limousiner, dyrbara klockor, konjak, och champagneglas. Alla ger vinst i olika storlek. Wildsymbolen är en yacht och den kan ersätta alla symboler, utom bonussymbolen och de två olika scatter som finns, för att skapa en vinnande kombination. Vinsten kan bli upp till 10000 mynt för en vinnande kombination. Myntvärdena är från 0,01 till 0,50, minsta insats per spinn är 0,01 och högsta är 50 mynt.

I Mega Fortune är scatter en riktigt intressant symbol. Den utgörs av en flaska champagne med två glas, och om du får tre eller fler av den bjuds du på free spins. Vinsterna vid scatter är baserade på hur stor din insats var under den aktuella omgången och fungerar som en multiplikator. Får du tre scatter vinner du tre gånger insatsen och så vidare. Under omgången med gratisspinn kan du även samla på dig ännu fler free spins, vilket gör att dina vinstchanser ökar markant. Spelet har även en bonussymbol som är ett roulettehjul. Får du tre eller fler av denna får du tillträde till ett riktigt lönsamt bonusspel.

Spännande och lönsamt bonusspel

Bonusspelet är en mycket omtyckt funktion i Mega Fortune, och det är denna som har gjort denna slot så omtalad. Här hittar du spelets största vinster eftersom roulettehjulet består av inte mindre än tre stycken progressiva jackpottar. En spelplan med tre hjul öppnas. Först snurrar det yttre hjulet, och om det stannar på en pil snurrar även den inre hjulet, som kan aktivera det tredje hjulet, om även det stannar på en pil. Det första hjulet innehåller olika pengavinster och det andra innehåller förutom pengavinster även två jackpottar. I det tredje hjulet har du chans till Mega-jackpotten, som 2013 betalade ut en rekordvinst på 156 miljoner kronor!

Det är först och främst de intressanta progressiva jackpottarna som har gjort Mega Fortune till ett av de mest populära slotspelen. För alla som är fascinerade av, och jagar stora jackpottar, är Mega Fortune det självklara valet. Eftersom alla tre jackpottarna är progressiva betyder det att de växer sakta men säkert hela tiden. En liten del av alla spelares insatser går till dessa. Ett tips till dig som är ute efter storvinsten är att ha koll på när jackpotten ligger på flera miljoner. Då är det läge att maximera insatserna för att nå de hisnande summorna som kan göra dig ekonomiskt oberoende för resten av ditt liv. Vill du öva in fingerfärdigheten innan du satsar riktiga pengar finns det flera spelsajter som erbjuder dig att provspela så länge du vill utan att göra insatser.

Glöm snöslask och regn en stund

För dig som är på språng hela dagarna finns Mega Fortune tillgängligt både i mobiltelefon och på surfplatta. Utnyttja de där tråkiga stunderna mellan jobbmöten, på tunnelbanan eller vid busshållsplatsen till att spela några omgångar på Mega Fortune. Alla har en dröm, och vem vet, kanske är det din tur att få fru Fortunas ögon på dig i dag. Även om du inte kammar hem jackpotten finns det massor av andra vinster som kan ge dig möjlighet att göra det som du i dag bara drömmer om, kanske att lämna snö och regn ett tag för en härlig resa till en plats där palmerna vajar i den ljumma brisen och den vita sanden är mjuk mot dina bara fötter.