Starburst

Starburst – den starkast lysande stjärnan på slothimlen

I slotspelet Starburst bjuds du på vinster från alla håll och kanter. Trots att detta är en enkel och klassisk spelmaskin har den tagit spelare världen över med storm. Det som gör slotspelet Starburst till en favorit för många spelare är funktionen att vinstlinjerna och kombinationerna räknas både från höger till vänster och tvärtom. Att den gnistrande stjärnan som är spelets wild är expanderande är också omtyckt. Förutom detta beror populariteten på känslan av att befinna sig på ett verkligt casino i Las Vegas. Glittrande ädelstenar fyller hjulet, och den sobert mörklila bakgrunden tillsammans med den diskreta musiken andas om ett lättjefullt lyxliv iklädd smoking.

Starburst och dess symboler

Det är lätt att lära sig spela slotspelet Starburst och därför passar det utmärkt för nybörjare, trots att det är en slot som många erfarna spelare föredrar. Du spelar på fem hjul och 10 vinstlinjer och väljer själv storleken på insatsen. Symbolerna i Starburst är gnistrande ädelstenar i olika färger samt sjuor och “BAR” som är de gamla klassiska symbolerna i fruktspel. I stigande värdeordning är ädelstenarna lila, blå, röd, grön och gul. Sjuorna och “BAR” är de värdefullaste. När du har gjort din insats, startar du spelet antingen manuellt eller via autospel. Sedan följer du spelets gång och försöker få tre i rad i olika kombinationer på de fem hjulen. Minsta möjliga insats är 0,01 euro på en linje.

Starburst är världens mest kända onlineslot

En av spelets dynamiska symboler är den regnbågsfärgade och gnistrande stjärnan. Detta är Starburst wild som fungerar som en joker och den tar formen av den symbol som ger högst vinst. När den kommer fram expanderar den över hela hjulet och eventuella vinster betalas ut. Sedan låses hjulen med stjärnor fast och triggar igång re-spin vilket gör att de övriga hjulen snurrar. Skulle du lyckas få fram ännu fler stjärnor under nästa snurr upprepas proceduren igen. Dessa rundor med omsnurr och stjärnor kan med andra ord bli till mycket vinstgivande rundor. Detta tillsammans med funktionen att man vinner från båda hållen gör att det känns som vinsterna ramlar in riktigt ofta.

Spelutvecklare som imponerar

Spelutvecklaren NetEnt som har skapat slotspelet Starburst har lyckats med konststycket att få fram en enkel slot med klara budskap och regler. Det är en mycket välgjord 3D slot som har tydligt märkta myntvärden. Den höga HD-kvalitativa grafiken är glasklar och tillsammans med det diskreta bakgrundsljudet ger det en härlig spelkänsla. Spelet lanserades 2012 och har redan hunnit bli en klassiker i spelvärlden. Många spelare återkommer gång efter gång till detta spel som har höga vinstchanser och intressanta bonusar. Spelet har ingen jackpot men istället bjuds man på riktigt frekventa vinster och om du har tungan rätt i munnen kan du samla på dig en förmögenhet med hjälp av ädelstenar och regnbågsfärgade stjärnor.

Om du tillhör kategorin spelare som gärna spelar på mobilen eller surfplattan passar Starburst perfekt. Den tydliga grafiken lämpar sig utmärkt för att spela på dessa plattformar. Många har upptäckt fördelarna med att fylla tråkiga stunder med lite underhållande spel. Det passar perfekt när du är på språng och tar en paus mellan två möten, väntar på bussen eller sitter i ett väntrum. Genom att spela Starburst när du sitter på tunnelbanan kan du, om du har turen med dig, helt plötsligt få den grå vardagen till att lysa upp som en regnbågsfärgad stjärna som lovar roligare dagar. Kan du se dig själv framför dig att helt plötsligt vara mångmiljonär mitt i vardagens grå tillvaro? Helt plötsligt slutar det regna och solen kommer skina som den aldrig har gjort förr.

Prova något nytt

Även om slotspelet Starburst är både lockande och vinstgivande kan det ibland vara kul att prova på några andra spel. Även om du helt säkert kommer att återvända till Starburst kan du prova några av dessa spel emellanåt: Wild Toro är en spelautomat där du får möta tjuren och matadoren. Tyvärr så kan matadoren förstöra vinnande kombinationer för dig, men håller du dig väl med tjuren kan han knuffa bort matadoren. Prova själv, för detta spel är både underhållande och riktigt snyggt gjort. Vikings Go Berzerk är ett annat slotspel med en klockren spelmekanik och spännande historia. Här duggar både free spins och skattkistor tätt och dessa gör att det kan vara mycket lönande för dig att ge dig ut på plundringståg med vikingarna.